Een huis verkopen is een belangrijke gebeurtenis.

daarom imakelaar Photo iMakelaar


Een woning verkopen kunt u zelf doen of u schakelt daarvoor een makelaar in.

Profiteren van ervaring
Verkoopt u zelf uw woning, dan bespaart u veel geld, maar mist u op bepaalde momenten de vakkennis  en ondersteuning van een lokaal werkzame professional.
Een combinatie is dan misschien net hetgeen u zoekt!
Uw woning zelf verkopen - samen met het deeldiensten concept van iMakelaar - is dan de oplossing.

iMakelaar is een uniek concept en combineert het beste van u, internet en een interactief, betrokken en lokaal bekende NVM-makelaar.
Dat is de kracht van iMakelaar.

 

Dagelijks werkzaam in uw regio
iMakelaar helpt u uw woning zelf  te verkopen met hulp van een NVM makelaar met bijna 20 jaar praktijkervaring, waar u optimaal van kunt profiteren.
Onze makelaar is woonachtig en dagelijks werkzaam in uw gebied en actief in de gemeenten Aalten, Bronckhorst, Berkelland, Doetinchem, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk.

Fors besparen – al gauw 50%!
Met iMakelaar kunt u veel besparen op uw makelaarskosten. Dit kan door een aantal zaken tijdens de voorbereiding zelf te regelen.
Denk aan het aanleveren van foto’s, een verkooptekst en plattegronden. Daarnaast dient u zelf met de kijkers een afspraak te maken en de bezichtigingen te doen.
Immers, u kent uw agenda en de woning als geen ander en kunt enthousiast vertellen over het huis, de omgeving en de leuke plekjes in uw huis en tuin.
Op deze wijze bespaart uw fors en loopt úw ‘’uurtarief’’ al gauw op tot € 50 per uur!
Dat is pas verdienen!

Wij helpen u
Uw iMakelaar helpt, begeleid en ondersteunt u bij de diverse aspecten gedurende het gehele verkoopproces, zoals de waardebepaling en prijsadvies, tips voor bezichtigingen tot en met het opstellen van de koopakte.
Wij houden u graag  up to date en blijven graag betrokken. Wij kennen de regio en zijn altijd goed bereikbaar!

Geïnteresseerd?
Bel of mail ons en wij maken graag een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

 

heeft u vragen foto imakelaar

Bel mij

Nu: Gratis waardebepaling

Onze regionaal bekende NVM makelaar komt bij u langs en adviseert u over diverse zaken rondom de prijsstelling, het verkoopproces en verkoopstrategie. Daarnaast geeft hij u goede en bruikbare tips

Lees verder..

Actie: Win iPad mini

Bij een nieuw concept met mini-tarieven hoort een passend cadeau. Daarom verloten wij onder elke 5 nieuwe opdrachtgevers voor een aan- en/of verkoopopdracht een iPad-mini t.w.v. € 289!

Lees verder..

Daarom iMakelaar

Een lokale makelaar kan u de indruk geven ‘’duur’’ te zijn. Daarentegen zijn de veel gehoorde tekortkomingen bij de grootste internetmakelaar Makelaarsland, dat er te weinig of geen lokale (markt-)kennis is, de makelaar op kantoor het pand niet zelf komt bekijken en men de mensen, actuele (nieuwbouw-)ontwikkelingen en de gebruiken in uw streek of stad niet kent.

Lees verder..