€ 95 Tijdelijk gratis!

Aankoopadvies iMakelaar

U wilt eerst kennismaken, een waardebepaling en advies

Onze regionaal bekende NVM makelaar komt bij u langs en adviseert u over diverse zaken rondom de prijsstelling, het verkoopproces en verkoopstrategie. Daarnaast geeft hij u goede en bruikbare tips. U beslist aan de hand van ons advies of u de woning te koop gaat zetten en dit eventueel zelf wilt en kunt doen.

Niet eerst vooruitbetalen
Anders dan bij andere internetmakelaars, hoeft u bij ons niet meteen via een webshop een vooruitbetaling te doen.

Geen overhaast gedoe - iMakelaar werkt anders
Zodra wij uw aanvraag per mail hebben ontvangen, neemt onze makelaar contact met u op. Onze makelaar benadert u en informeert u over onze werkwijze en mogelijkheden. U krijgt aansluitend (per mail) geheel vrijblijvend een bemiddelingsopdracht met voorwaarden en kosten.
Onze makelaar geeft u ook alvast enkele voorbereidingstips.
Zo kunt u op uw gemak een goede afweging maken. Bij iMakelaar dus geen overhaast gedoe, en zo hoort het ook.
Wij helpen wij u graag op weg naar de juiste makelaarskeuze!

Ervaar het zelf en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact

Bel mijActie: Win iPad mini

Bij een nieuw concept met mini-tarieven hoort een passend cadeau. Daarom verloten wij onder elke 5 nieuwe opdrachtgevers voor een aan- en/of verkoopopdracht een iPad-mini t.w.v. € 289!

Lees verder..

Daarom iMakelaar

Een lokale makelaar kan u de indruk geven ‘’duur’’ te zijn. Daarentegen zijn de veel gehoorde tekortkomingen bij de grootste internetmakelaar Makelaarsland, dat er te weinig of geen lokale (markt-)kennis is, de makelaar op kantoor het pand niet zelf komt bekijken en men de mensen, actuele (nieuwbouw-)ontwikkelingen en de gebruiken in uw streek of stad niet kent.

Lees verder..