Uw regionale NVM iMakelaar is anders en werkt anders.

Daarom de i van internet
Het internet is niet meer weg te denken in deze tijd. Niet iedereen is op elk moment bereikbaar. Wij geven de afspraken en vragen via internet, e-mail en sms aan u door en u doet zelf de bezichtigingen.

Daarom niet eerst vooruitbetalen
Anders dan bij andere internetmakelaars, zoals Makelaarsland (daar moet u eerst ruim € 1.000 vooruitbetalen, voordat men langskomt en kennis komt maken) niet eerst een betaling te doen.
Wij willen graag eerst kennismaken en u vrijblijvend adviseren.
Dan mag u besluiten of u met ons in zee gaat.

Daarom geen overhaast gedoe - iMakelaar werkt anders
Zodra wij uw aanvraag per mail hebben ontvangen, neemt onze makelaar contact met u op. Onze makelaar benadert u en informeert u over onze werkwijze en mogelijkheden. U krijgt aansluitend (per mail) geheel vrijblijvend een kostenopgave met voorwaarden.
Onze makelaar geeft u ook alvast enkele voorbereidingstips.
Zo kunt u op uw gemak een goede afweging maken. Bij iMakelaar dus geen overhaast gedoe, en zo hoort het ook.
Ervaar het zelf en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Wij helpen wij u graag op weg naar de juiste makelaarskeuze!

Daarom alleen betalen voor wat u afneemt
De meeste contacten verlopen via email en internet en u betaalt bij iMakelaar alleen voor de diensten die u daadwerkelijk afneemt, niet meer en niet minder.

Daarom een regionale NVM makelaar
Onze makelaar: “Als NVM makelaar heb je een grote toegevoegde waarde voor je opdrachtgever. Of je nu koper bent of verkoper, al onze adviezen en taxaties zijn degelijk onderbouwd, omdat wij kunnen putten uit een enorme, eigen database die elke dag wordt aangevuld.
Naast actuele kennis over de woningmarkt beschikt de NVM-makelaar over juridische en bouwkundige kennis, die permanent wordt bijgehouden. Al deze kennis versterkt uiteindelijk zijn positie als onderhandelaar, ongeacht aan welke kant hij staat.
Een koper of verkoper krijgt met de keus voor een NVM-makelaar de zekerheid en houvast die hij zoekt in deze onzekere tijden.”

Daarom uniek: Overstappen mogelijk
Tussentijds overstappen naar een full service dienstverlening (upgraden) is bij ons, in tegenstelling tot alle andere internet- en doe-het-zelfmakelaars wel mogelijk. En dat is echt uniek!

Daarom anders dan bijv. Makelaarsland
Een lokale makelaar kan u de indruk geven ‘’duur’’ te zijn.
Daarentegen zijn de veel gehoorde tekortkomingen bij de grootste internetmakelaar Makelaarsland, dat er te weinig of geen lokale (markt-)kennis is, de makelaar op kantoor het pand niet zelf komt bekijken en men de mensen, actuele (nieuwbouw-)ontwikkelingen en de gebruiken in uw streek of stad niet kent. (bron: makelaarsbeoordelingen Makelaarsland op Funda.nl)

  • ‘’Ze hebben te weinig lokale kennis, taxateur zat ruim onder de marktwaarde, de makelaar hebben we nooit fysiek ontmoet, alles gaat per mail en telefoon.’’
  • ‘’De taxateur, ingeschakeld door de makelaar, zat er te ver naast, het lijkt een beoordeling op afstand. De makelaar op kantoor heeft het huis zelf nooit gezien.’’
  • ‘’Ze willen een zo laag mogelijke vraagprijs, want snel verkopen, is snel scoren.’’
  • ‘’De ingehuurde taxateur heeft de waarde veel te laag ingeschat, gelukkig is er boven de vraagprijs geboden en is alles goed gekomen, maar we hebben er slapeloze nachten van gehad.’’
  • ‘’De makelaar heeft geen mobiele telefoon en werkt alleen van 9 tot 5 uur.’’
  • ‘’Ze kunnen niet snel schakelen tijdens onderhandelingen, omdat ze alleen tussen 9 uur en 17 uur werken.’’
  • ‘’Ze hebben me niet geattendeerd bij een verkoopverlies dat ik een voorbehoud moest maken t.a.v. de restschuldfinanciering .’’
  • ‘’Makelaarsland heeft ons nooit zelf benaderd, het contact verwaterd, wat blijft is de lage makelaarscourtage.’’
  • ‘’Ze sturen een taxateur langs die met een uitdraai van het Kadaster een straatwaarde indicatie geeft. Je betaalt alleen voor advertentieruimte op Funda.’’

Daarom actief en betrokken
Bij ons ook geen call centre of 0800 nummer waar u een dossiernummer bent, maar altijd contact met de makelaar die uw woning, de buurt, uw gemeente en dus alle ins en outs kent.
Een makelaar dus die u wel kent en u wel actief adviseert als er ontwikkelingen zijn.

Heeft u vragen?
Mail ze ons, of maak een keuze voor een (of meerdere) dienst(en) waarnaar u op zoek bent: vrijblijvende waardebepaling, taxatie, verkoop, aankoop, financiering of een combinatie hiervan.

Contact

Bel mij

Nu: Gratis waardebepaling

Onze regionaal bekende NVM makelaar komt bij u langs en adviseert u over diverse zaken rondom de prijsstelling, het verkoopproces en verkoopstrategie. Daarnaast geeft hij u goede en bruikbare tips

Lees verder..

Actie: Win iPad mini

Bij een nieuw concept met mini-tarieven hoort een passend cadeau. Daarom verloten wij onder elke 5 nieuwe opdrachtgevers voor een aan- en/of verkoopopdracht een iPad-mini t.w.v. € 289!

Lees verder..